HOGIAF Top 100 bijeenkomst op 4 juni te Utrecht

Ieder jaar wordt er een Top-100 bijeenkomst georganiseerd door HOGIAF in samenwerking met haar partners. Bij deze bijeenkomst wordt de top van het Turks-Nederlandse bedrijfsleven bijeen gebracht om ervaringen te delen en om kennis op te doen over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Ook wordt u de mogelijkheid gegeven voor het stellen van vragen aan aanwezige deskundigen of sprekers. Er is eveneens gelegenheid tot netwerken. Dit jaar staat het thema ‘In de huidige globaliserende wereld de heden en de toekomst van de economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije’ centraal.

Locatie
Auditorium zaal van Rabobank Nederland, Croeselaan 18, 3521 CB te Utrecht.

Kosten
Per persoon zijn de deelnamekosten € 100 (excl. BTW) en voor leden is de deelname gratis.

Inschrijving
Inschrijving kan door het aanmeldformulier in te vullen of een mail te sturen naar  info@hogiaftop100.nlDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. o.v.v. “Aanmelding HOGIAF Top 100″.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ibrahim Özgül (e-mail: i.ozgul@hogiaf.nlDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , telefoon: 070 820 03 37).

Programma

  • 19:00 – Registratie en inloop
  • 19:30 – Openingswoord HOGIAF, de heer Mehmet Kabakyer (voorzitter HOGIAF)
  • 19:40 – Openingswoord Rabobank Nederland, de heer Paul Dirken (directeur bedrijven)
  • 19:50 – Ondernemer met Turkse achtergrond en ondernemer met Nederlandse achtergrond geïnterviewd over hun ervaring met zaken doen in Turkije, daarna heeft de zaal de gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • 20:20 – Pauze en gelegenheid tot netwerken
  • 21:05 – Speech van Turkse hoogwaardigheidsbekleder
  • 21:30 – Speech van Nederlandse hoogwaardigheidsbekleder
  • 21:50 – Slotwoord van de heer Rien Nagel (Voorzitter Rabobank Utrecht)

RSS 2.0 feed. Reply to post, or trackback.

Leave a Reply